Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Vikarløsninger til transport-
​og logistikbranchen​

Bestil vikar i dag

Chauffør klar som vikar i travle perioder

Drømmer du om at få en hjælpende hånd i travle perioder? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Flyers ApS finder du et vikarbureau, der tilbyder chauffører som vikarer hos diverse transportfirmaer. Vi holder til i Taastrup, men kører gerne for kunder over hele København og resten af Sjælland.

Vores mission er at få dit firma til at fungere optimalt – selv i perioder, hvor det rammes af længerevarende sygdom, ved højtider eller øget arbejdsmængde. Du kan blot kontakte os, så kommer vi med en chauffør, der kan agere vikar på de områder, hvor du mangler ekstra hjælp.

Vi garanterer en certificeret chauffør som vikar

Som vikarchauffør har vi stor erfaring, hvorfor vi kan træde til hos mange forskellige virksomheder. Vi sætter os altid grundigt ind i virksomheden, så det udførte arbejde bliver gjort efter jeres ønsker og behov. Derfor kan du altid forvente en imødekommende chauffør, når du benytter dig af os som vikar.

Alle chauffører hos os er desuden certificerede, hvilket gør os kompetente til at udføre professionelt og kompetent vikararbejde inden for transport. Du skal altså ikke være nervøs for, at vi ikke overholder alle gældende regler på området – dem har vi nemlig helt styr på.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker ud at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi står altid klar til at give en hjælpende hånd, hvor der er brug for det.

Du kan ringe til os på telefon 72 52 15 00 eller skrive en mail til peter@fragtmanden.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ledige vikarjobs

Flyers søger vikarer​

Flyers er et specialiseret vikarbureau for

​transportbranchen for chauffør- og lagervikarer​.

Firmainfo​

FLYERS ApS

CVR: 28664281

Kontakt os​