Vi tilbyder chauffør vikarer i Thisted, København og resten af Sjælland

Drømmer du om at få en hjælpende hånd i travle perioder med f.eks en chauffør vikar? 

Så er der hjælp at hente lige her. Hos Flyers ApS finder du et vikarbureau, der tilbyder chauffører som vikarer hos diverse transportfirmaer. Vi holder til i Taastrup, men kører gerne for kunder over hele København og resten af Sjælland.

​Vores mission er at få dit firma til at fungere optimalt – selv i perioder, hvor det rammes af længerevarende sygdom, ved højtider eller øget arbejdsmængde. Du kan blot kontakte os, så kommer vi med en chauffør vikar, der kan hjælpe på de områder, hvor du mangler ekstra hjælp.

Kontakt os og hør mere

Bliv godt kørende med en chauffør vikar

Vi forstår vigtigheden af, at transportarbejdet fungerer problemfrit, og vores erfarne chauffører kan træde til som vikarer på kort varsel. Det betyder, at din virksomhed kan opretholde en jævn drift, selv i travle perioder.

Hos Flyers ApS lægger vi stor vægt på fleksibilitet og på at finde den rette løsning til dit firma. Vi kan skræddersy vores vikartjenester til dine specifikke behov, så du får den bedste service og den mest effektive løsning.

Vores chauffører er veluddannede og erfarne, og vi sørger altid for, at de overholder alle relevante sikkerhedsstandarder og lovgivningsmæssige krav.

Vi garanterer en certificeret chauffør vikar

Vores vikar chauffører har en bred vifte af erfaringer, som gør det muligt for dem at arbejde i mange forskellige brancher og virksomheder. Vi forstår vigtigheden af at være fleksible og tilpasse os vores kunders specifikke behov, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i virksomhedens krav og ønsker, før vi træder til som vikar.

Vi er stolte af vores imødekommende og professionelle chauffører, som altid gør deres bedste for at imødekomme vores kunders behov. Vi er klar over, at vores kunders tillid er afgørende for vores succes, og derfor stræber vi altid efter at levere en førsteklasses vikarservice.

Hos Flyers ApS prioriterer vi sikkerhed og overholdelse af alle gældende regler og krav inden for transportområdet højt. Derfor er alle vores chauffører certificerede og veluddannede, så de kan udføre vikararbejdet professionelt og kompetent.

Du kan være helt tryg ved at benytte vores vikartjenester, da vores chauffører altid overholder alle relevante sikkerhedsstandarder og lovgivningsmæssige krav. Vi træder til som vikarer på kort varsel og sikrer en problemfri transportfunktion for din virksomhed, uanset om det er ved sygdom, ferie eller travle perioder.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi står altid klar til at give en hjælpende hånd, hvor der er brug for det.

​Du kan ringe til os på telefon eller skrive en mail til peter@flyers-job.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​